Ambachtelijk schilder- en restauratiewerk

Exclusieve schilderwerken en natuurgetrouwe imitaties

Waar Davor schildert, ontstaan authentieke en exclusieve schilder- en restauratiewerken. Onze combinatie van vakmanschap en ambachtelijke technieken garandeert namelijk de hoogste kwaliteit. Dat vinden wij heel vanzelfsprekend: uw interieur verdient tenslotte hoogwaardig schilderwerk en verantwoorde hout- en marmerimitaties. ​​​​​​
 
 

Davorschildert genomineerd!

De Nationale schildersvakprijs 2019

Aan een woonboerderij in Laren heeft Davorschildert al het binnen- en buitenschilderwerk verzorgd. Het oogt oud, maar het is nieuwbouw. Het project omvat tevens een tot woonhuis verbouwde schuur. Voor beide objecten deden wij zowel het kleuradvies als de uitvoering. Door middel van het gebruik van verschillende kleuren en materialen, is er op een ambachtelijke manier geschilderd. Er is gebruikgemaakt van moderne verfsystemen, maar ook diverse decoratieve materialen en kalkverf. Voorop stond dat alles een 'ouderwetse' uitstraling moest krijgen. Bij dit werk was een timmer/ontwerpbedrijf betrokken dat ook meubels met de hand vervaardigde.

Aan deze woonboerderij hebben we veel tijd en zorg besteed. Alles is gerealiseerd in nauw overleg met de klant. Het laat zien hoe je met verschillende kleuren en materialen, maar ook met liefde en passie voor je vak, iets moois kunt afleveren. In iedere ruimte zijn meerdere kleuren aanwezig. Het hele huis is op een ambachtelijke manier met de kwast geschilderd, waarbij alle naden eerst strak en dun zijn afgekit. Verschillende kleuren zijn met de hand gemaakt en er zijn tal van decoraties aangebracht.

Specialist in
ambachtelijke technieken

Davorschildert blinkt uit in specialistisch vakmanschap en levert hoogwaardig schilder- en restauratiewerk. Ambachtelijke technieken - zoals vroeger - beheersen wij tot in de finesses. Het resultaat? Schitterend schilderwerk, kunstig glas-in-lood en natuurgetrouwe hout-, marmer- en metaalimitaties. En dat is nog maar een greep uit ons ‘kunnen’.

“De kwaliteit van het ambacht met de snelheid van het vakmanschap”

Hoe geven we uw pand de juiste hoogwaardige uitstraling?