Ambachtelijke schilders en restaurateurs

Wij hebben het in onze vingers


Davor heeft alles in huis om exclusief, hoogwaardig schilder- en restauratiewerk te leveren. Ons team specialisten voert iedere uitdaging vakkundig uit. Snel en met uiterste perfectie. Dat is hoe Davor schildert.

Waar onze liefde voor het vak vandaan komt

Davor ‘werkte’ al vroeg mee in het schildersbedrijf van zijn vader. Zo raakte hij als vanzelf vertrouwd met verf, kwasten en de ambachtelijke technieken. Als zelfstandig schilder begon hij met hoogwaardig schilderwerk. Maar zijn klanten zagen het vakmanschap en vroegen steeds specifiekere technieken. Een opleiding tot restauratieschilder volgde. Het was het begin van een succesvolle loopbaan als meesterschilder. Zoals Davor het zelf verwoordt: “Als je je vak beheerst, word je vanzelf uniek.”

Een team ambachtelijke schilders met Davor als meewerkend voorman

Davor werkt intussen samen met een team gespecialiseerde schilders en restaurateurs. Zo zijn we in staat onze klanten telkens weer het vakwerk te leveren dat ze gewend zijn. Altijd met de klasse en deskundigheid die Davor zo typeert. Ja, oog voor detail: dat kenmerkt ons.

Typisch de vakmensen van Davor

Oog voor ieder detail

Onze schilders en restaurateurs hebben allemaal hun specifieke kwaliteiten. Zo zijn we in staat iedere uitdaging vakkundig op te lossen. Een aantal schilders is excellent in het schilderen van imitaties. De kennis van kleur en historisch besef zijn dan cruciaal. Anderen blinken uit in het verfspuiten, terwijl een volgende collega z’n hand niet omdraait voor kunstig timmerwerk. We maken het van a tot z helemaal perfect, kwaliteit is tenslotte onze standaard.
​​​​​​​

Ambachtelijk vakwerk

Maar toch eigentijds
​​​​​​​

Ambachtelijk schilder- en restauratiewerk zoals vroeger. Ja, het resultaat zeker. Maar Davor combineert dit met moderne technieken en slimme innovaties. Zo gaan ambachtelijk werk en snelheid hand in hand.

Samenwerken met professionals


Het ambachtelijke vakwerk van Davor gaat hand in hand met hoogwaardige kwaliteit die andere bedrijven leveren. Zo hebben we al een jarenlange samenwerking met Doornebal Interieurs. De samenwerking met deze deskundige partij levert schitterende resultaten op. Simpelweg omdat we allebei een hoge lat gewend zijn. Schitterend!