Hoogwaardig schilderwerk
tot kunst verheven

Ambachtelijke technieken in schilder- en restauratiewerk


Davor schildert. Hoogwaardig schilderwerk om precies te zijn. En we restaureren op hoog niveau. Exclusieve imitatie schilderingen van hout, marmer, goud of andere metalen. We vervaardigen glas-in-lood en decoratiewerk. En daar houdt het niet mee op, onze deskundige vakmensen beheersen nog veel meer ambachtelijke technieken, zoals stucwerk, vergulden en kalkschilderingen. Zoals u van ons mag verwachten.

Restauratiewerk en kleurkeuzes

Dat moet historisch verantwoord zijn


Een gedegen kleuronderzoek is cruciaal bij een restauratie. De restaurateurs waarmee we werken, hebben dan ook echt verstand van de laagopbouw van schilderingen. Davor hanteert hierin een hoge standaard: het moet historisch verantwoord zijn. Pas als die bevindingen juist zijn, kunnen wij goed ons werk doen. Het resultaat? Een exclusieve, authentieke uitstraling: dat is zeker.

Natuurgetrouwe imitaties

Da's echt een specialisme


Natuurgetrouwe imitaties van hout, marmer, ivoor, beton, goud of wat u ook maar wenst: wij zorgen ervoor dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. En da’s echt een specialisme. Want om zo te imiteren moet je thuis zijn in kleur, structuur en techniek. En bij Davor zijn we dat. Laat het ambachtelijk werk - van het aanbrengen van de eerste grondlaag tot aan de fijne detaillering met penseel of natuurspons - maar aan ons over.